Wimperlifting Westland

Wimperlifting in Westland wordt steeds populairder. Wimperlifting, ook wel lash volume lifting genoemd, is het semipermanent laten liften van de wimpers. Er komen geen wimperextensions aan te pas, want je laat enkel jouw eigen natuurlijke wimpers mooi krullen zoals je dat anders met een wimperkrultang zou doen voor een mooie open blik. Na de behandeling blijven jouw wimpers 6-8 weken prachtig gekruld omhoog staan en het resultaat oogt natuurlijk.

Wimperlifting behandeling bij Alegria Body Care

Ben jij geïnteresseerd in een wimperlifting behandeling in het Westland? Kom dan langs bij beautysalon Alegria Body Care in Naaldwijk, de hoofdstad van de gemeente Westland. Wij gebruiken de behandelmethode Lash Volume Lifting om wimpers op een natuurlijke manier te laten liften. Dankzij een wimperlift oogt jouw blik sprekender, wijder en frisser. Je wimpers worden optisch verlengd en omhoog gekruld, waardoor ze langer lijken.

Voor de eerste keer een wimperlifting behandeling ondergaan in het Westland kan best spannend zijn. Wij begrijpen dat heel goed. We zijn toch bij je ogen bezig tijdens de behandeling. Daarom begeleiden we jou en stellen we je op je gemak wanneer je voor het eerst langskomt. Bij ons sta jij centraal. We kunnen je al wel garanderen dat een wimperbehandeling als deze pijnloos is en we altijd met veel zorg en precisie onze behandelingen uitvoeren.

Voordelige wimperlifting in het Westland

Voor sprekendere ogen en een vriendelijke wijde blik is de nieuwe techniek van het wimperliften jouw antwoord. Er komt geen enkele nep wimper aan te pas, want we werken alleen met jouw eigen wimpers. Kort of lang, een wimperlifting geeft iedere wimper een mooie krul. Het is voordelig en een zeer snelle methode voor een wimper lift.

 • Unieke behandeling: Lash Volume Lifting
 • Voor elke wimpersoort en wimperlengte geschikt
 • Wimpers laten liften met siliconen pads
 • Wimperlift inclusief verven is ook mogelijk
 • Voor iedereen toegankelijk
 • Persoonlijke aandacht staat centraal
 • Voordelige prijzen

Wil je jouw wimpers laten liften in het Westland? Maak dan direct een afspraak of kom eerst met ons in contact als je meer informatie wilt ontvangen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-38421547, of mail ons, en ontdek wat de mogelijkheden en prijzen zijn!

Plan een afspraak

Wimperlifting is niet schadelijk

Een wimperlifting behandeling in het Westland is snel en gemakkelijk, en toepaspaar op alle wimpersoorten en wimperlengtes. In tegenstelling tot wimperextensions of een wimperkrultang is een wimper lift niet schadelijk voor je wimpers. Door middel van siliconen pads geeft het zelfs een volledige voeding vanaf de haarwortel. Er komt geen lijm of een harde krultang aan te pas die je wimpers kan beschadigen.

Hoe gaat een Lash Volume Lifting behandeling in de praktijk?

Als eerste bespreken we de gewenste liftdikte. Dat houdt in of je een milde of flinke ‘krul’ in je wimpers krijgt. Uiteraard geven we je op basis van je wimperlengte en wensen advies.

Daarna worden de juiste maat siliconen pads op de oogleden geplaatst. Jouw natuurlijke wimperhaartjes worden bevestigt aan de siliconen pad door deze wimper voor wimper netjes over de pad e strijken en als het ware vast te plakken om goed te kunnen behandelen.

Vervolgens brengen we permanent vloeistof aan. Wat ongeveer 10-15 minuten moet blijven zitten. Ook wordt er een fixeergel aangebracht die 7 minuten dient te blijven zitten. De totale behandeling duurt 60 minuten. Na de behandeling ogen jouw eigen wimpers prachtig vol en omhoog gekruld.

De voordelen van Lash Volume Lifting

Kiezen voor een wimperlifting behandeling in het Westland brengt vele voordelen met zich mee. We hebben alle voordelen op een rij gezet:

 • Blijft zes tot acht weken zitten
 • Voelt licht en natuurlijk aan
 • Volledig natuurlijke wimpers
 • Je ogen lijken groter
 • Een wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers
 • De wimperkrultang is verleden tijd
 • Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

Mascara dragen op je gelifte wimpers is geen must, maar het kan zeker gewoon! Inclusief de mascara lijkt jouw oogopslag optisch veel groter, wat gezien kan worden als zeer vrouwelijk. Wil je juist van de mascara af en snel klaar zijn iedere ochtend? Laat na de lifting dan ook je wimpers verven.

De kosten voor wimperlifting in Westland

Ben je benieuwd naar de kosten voor wimperlifting in het Westland? Wij maken het graag inzichtelijk voor je. Een Lash Volume Lifting behandeling zónder verven kost €35,-. Voor een Lash Volume Lifting behandeling inclusief verven betaal je €40,-. Deze behandeling duurt 75 minuten.

Wimpers laten liften door Alegria Body Care

Wil jij je wimpers graag een natuurlijke lift geven bij beautysalon Alegria Body Care in Naaldwijk? Plan dan direct een afspraak via onze website. Je bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze salon aan de Koningstraat 3. Onze openingstijden wisselen per dag. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Definitief ontharen en vet bevriezen

Naast wimperlifting bieden wij nog meer beauty behandelingen aan. Wij zijn met name gespecialiseerd in OPT behandelingen (Optimum Pulse-light Technology). Een behandelingsvorm waar je definitief van ongewenste haargroei afkomt. Bekijk onze website voor meer informatie.

 

Plan een afspraak