Skip to content

Behandelingen

Definitief ontharen

Voor het behandelen van de ongewenste haargroei maken wij gebruik van de OPT methode. OPT (Optimum Pulse-light Technology) is de vernieuwde versie van IPL.

Carbon peeling

De carbon peeling is een effectieve methode voor het verminderen van rimpels, pigmentvlekken, grove poriën, acne en kleine littekens.

Massage

Een nek-schouder-rugmassage verbetert de lichamelijke functies en vermindert vermoeidheid en stress. Bovendien werkt het uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek.

Tatoeage verwijderen

Voor het verwijderen van tatoeages maken wij gebruik van de YAG laser. Bij iedere behandeling zal de tatoeage lichter worden, totdat deze helemaal weg is.

Wimperlifting

Met wimperlifting via Lash Volume Lifting worden je natuurlijke wimpers gelift. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en -lengte.​

Vet bevriezen

Vet bevriezen is een zachte behandeling om ongewenste vetrollen te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Dit gaat zonder injecties, zonder operatie en zonder lange herstelperiode.

Dermalogica Skin Treatments

Een 10-minuten treatment gericht op een bepaald product of thema, waarbij gebruik wordt gemaakt van professional-only producten.

Pigmentvlekken verwijderen

Bij de behandeling van pigment in de huid wordt een laserstraal de huid ingeschoten. Deze laserstraal bestaat uit heel zuiver licht van één golflengte.

Kies vandaag nog voor Alegria

Plan een afspraak