Vet bevriezen

VET BEVRIEZEN = CENTIMETERS VERLIEZEN

Plan een afspraak

Een zachte behandeling om ongewenste vetrolletjes te verminderen of zelfs te laten verdwijnen, zonder injecties, zonder operatie, zonder verdoving en zonder lange herstelperiode.

Cryotherapie is de toepassing van (extreme) kou op een gebied met gelokaliseerde vetophopingen. Door middel van deze kou worden de vetcellen bevroren, waardoor zij afsterven en door het lichaam op een natuurlijke manier worden afgevoerd. Doordat de vetcellen geleidelijk het lichaam verlaten is het resultaat twee tot vier maanden na een behandeling het best te zien. De Cryolipolyse is geschikt voor vrouwen en mannen die plaatselijke vetophopingen in omvang willen verkleinen. De methode is ongeschikt om veel gewicht ineens te verliezen of voor mensen met obesitas. Cryolipolyse is ook ideaal voor mensen die al veel gewicht hebben verloren en wat ondersteuning nodig hebben op die plaatsen waar het vet nog teveel op een plaats aanwezig is.

Het bevriezen van vetcellen is een wetenschappelijk onderbouwde methode om definitief van ongewenst vet af te komen.

DE BEHANDELING

Voor de eerste behandeling leggen wij eerst een gratis intake af. Tijdens deze intake vragen wij je een aantal medische vragen te beantwoorden. Ook bepalen wij jouw BMI en meten wij jouw vetpercentage. Als dit gedaan is, beslissen wij welke kop maat passend is.

Tijdens de behandeling koelt een speciale applicator de vetcellen op specifieke plaatsen op het lichaam. De huid en omringende weefsels blijven onbeschadigd. Door deze gecontroleerde bevriezing verdwijnen vetcellen en zal de vetlaag geleidelijk verminderen. De vetcellen worden door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd, net zoals dat gebeurt met vet uit onze voeding. Door middel van precies gecontroleerde verwarming en snelle afkoeling wordt het onderhuids vetweefsel kapot gemaakt. De warmte stimuleert de cellen, door de daaropvolgende onderkoeling breken de vetcellen af.

De Cryolipolyse behandeling is pijnloos en verdoving is niet nodig. Van napijn, of een herstelperiode is geen sprake. Normale activiteiten kunnen direct na de behandeling hervat worden. Tijdelijke lokale roodheid, blauwe plekken en lichte gevoelloosheid van de huid zijn enkele bijwerkingen van de behandeling die zijn voorgekomen. Echter, na verloop van tijd verdwenen deze bijwerkingen vanzelf.

Per kop duurt de behandeling ongeveer 30 minuten.

HET RESULTAAT

Na twee maanden zie je pas het resultaat van de behandeling. Per behandeling kan er maximaal 30 % vetverlies opgeleverd worden. Deze vermindering van vet is permanent. Als je nog meer resultaat wilt, kan na twee maanden hetzelfde gebied opnieuw behandeld worden. Gemiddeld heb je twee behandelingen nodig. Een gezond voedingspatroon en regelmatige lichaamsbeweging zijn absoluut noodzakelijk voor het behouden van een blijvend resultaat.

DE VOORDELEN VAN CRYOLIPOLYSE

·      Geen narcose of verdoving nodig.

·      Geen bloedverlies.

·      Geen littekenweefsel.

·      Mooie overgang naar omliggend weefsel dat niet behandeld is geweest.

WELKE ZONES KUNNEN WIJ BEHANDELEN?

·      Bovenbenen   

·      Zadeltassen

·      Billen

·      Heupen

·      Zwembandjes

·      Lovehandles

·      Buik

·      Taille

·      Armen (mits genoeg vet)

WANNEER MOGEN WIJ JOU NIET BEHANDELEN?

·      Bij leverproblemen

·      Bij het fenomeen van Raynaud

·      Bij extreme koud netelroos (Urticaria)

·      Bij cryoglobuline

·      Bij hypoproteinemia

·      Bij (ernstige) bevriezingsletsel

·      Bij (ernstige) diabetes en oudere, jonge kinderen, of kwetsbare personen

·      Bij urticaria

Prijslijst

de prijs is per kop en afhankelijk van de grootte van de kop.
Kleine kop (maat XS) € 50
Kleine kop (maat S) € 70
Twee kleine koppen (maat S) € 120
Grote kop (maat M) € 80
Grote kop (maat L) € 100
Twee grote koppen (maat M) € 140

Plan een afspraak