Skip to content

Acne vergoeding

Close,Up,Of,Problematic,Skin,With,Deep,Acne,Scars,On

Vergoeding van acne behandelingen

Ontdek de mogelijkheid om een acnebehandeling vergoed te krijgen via je zorgverzekering bij Alegria Body Care. Onze hoogwaardige acnebehandelingen kunnen in aanmerking komen voor vergoeding door je zorgverzekering. Veel zorgverzekeraars erkennen het belang van professionele acne-aanpak en bieden dekking voor specifieke behandelingen. Dit betekent dat je mogelijk de kosten van je acne behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed kunt krijgen, afhankelijk van je verzekeringspakket.

Neem contact op met je zorgverzekeraar of bekijk de polisvoorwaarden om te ontdekken welke vergoedingen specifiek gelden voor acnebehandelingen. Ons ervaren team staat klaar om je te ondersteunen bij het verkrijgen van de benodigde informatie en het indienen van eventuele vereiste documentatie

Welke zorgverzekeraar vergoedt acne behandelingen?

De zorgverzekeraars die samenwerken met schoonheidsspecialistes zijn: CZ, Aevitae, Anderzorg Extra, de Friesland, FBTO, Interpolis, Nationale Nederlanden, Ohra, Univé en Zilverenkruis.

De hoogte van de vergoeding is natuurlijk afhankelijk van het specifieke pakket dat je hebt afgesloten bij jouw zorgverzekeraar.

Staat jouw zorgverzekeraar er niet bij? Neem contact met hen op om het na te vragen!

Welke zorgverzekeraar werken niet met schoonheidsspecialistes?

Niet elke zorgverzekeraar werkt samen met schoonheidsspecialistes. De verzekeringen die alleen samenwerken met huidtherapeuten zijn: DSW, VGZ, A.S.R. en UMC.

Kies vandaag nog voor Alegria Body Care


Plan een afspraak

Bekijk ook


Plan een afspraak

Plan een afspraak