Dermalogica Skin Treatments

FaceFit

10 minuten

Een 10-minuten treatment gericht op een bepaald product of thema, waarbij gebruik wordt gemaakt van professional-only producten. De behandeling is inclusief tips en applicatietechnieken voor thuisgebruik van producten. De ideale treatment voor een snelle boost van de huid!

ProSkin30

30 minuten

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.

ProSkin60

60 minuten

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten.

Pro Firm Neck + Skin

60 minuten

Een uitgebreide workout voor gezicht en en decolleté met krachtig liftende massagetechnieken en actief voedende ingrediënten. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten.

Dermalogica producten

De producten van Dermalogica kun je bij ons in de winkel kopen of online bestellen via deze link.

Prijslijst

FaceFit

€ 10

ProSkin30

€40

ProSkin60

€75

Pro Firm Neck + Skin

€75

Plan een afspraak