Skip to content

Ons beleid 

Ons beleid ten aanzien van no-shows en last-minute annuleringen

Wij merken dat er de laatste tijd weer erg gemakkelijk afspraken binnen 24 uur worden geannuleerd/verplaatst en afspraken gemist worden. Dat kost ons veel tijd en geld, terwijl wij al met een enorm gestegen energierekening te maken hebben. Wij hanteren al sinds het begin een 24-uurs regel voor het annuleren en verplaatsen van de afspraak. Als jij je binnen 24 uur afmeld, zijn de kosten voor eigen rekening. De enige uitzondering op deze regel zijn een zijn een overleden familielid of een noodgeval in het ziekenhuis en geen Corona, ziekte, menstruatie, werkverschuiving of andere reden.


Hieronder vindt je per pakket een korte weergave van ons beleid.

Onbeperkt pakket/geen pakket

  • No-show: er wordt een enkele behandeling* in rekening gebracht. 

  • Verplaatsen/annuleren binnen 24 uur: wij brengen 50% van het totaalbedrag van een enkele behandeling* in rekening.

Jaarpakket

  • No-show: de behandeling vervalt en er wordt een nieuwe behandeling ingepland na 4-6 weken. Wil je eerder behandeld worden? Dan wordt een enkele behandeling* in rekening gebracht. 

  • Verplaatsen/annuleren binnen 24 uur: de behandeling vervalt en er wordt een nieuwe behandeling ingepland na 4-6 weken. Wil je eerder behandeld worden? Dan brengen wij 50% van het totaalbedrag van een enkele behandeling* in rekening.

Pakket van 5 behandelingen/Zomeractie

  • No-show: de behandeling vervalt. 

  • Verplaatsen/annuleren binnen 24 uur: wij brengen 50% van de waarde van de behandeling in rekening.

Kies vandaag nog voor Alegria Body Care

Plan een afspraak