Skip to content

Pedicure

Pedicure foto

My First Pedicure (45 minuten)

Plan je voor het eerst een afspraak in bij onze pedicure? Dan krijg je een complete pedicure behandeling van 45 minuten*. 

Deze behandeling begint met een zorgvuldige analyse over bijvoorbeeld mogelijke ziektebeelden, afwijkingen van de voeten en drukplekken. Vervolgens worden de voeten gedesinfecteerd, de nagels geknipt, de nagelomgeving verzorgd, de nagels gepolijst, matig eelt verwijderd, likdoorns verwijderd, kloven en ingegroeide teennagels behandeld, schimmelnagels behandeld en afgerond met een voeten crème en zelfzorg.

* Deze behandeling is eenmalig te boeken ter kennismaking.

Pedicure mini behandeling (30 minuten)

De pedicure mini behandeling is gericht op de verzorging van gezonde voeten en nagels. 

Tijdens deze behandeling worden de voeten gedesinfecteerd, de nagels geknipt, de nagelomgeving verzorgd, de nagels gepolijst, matig eelt verwijdert en afgerond met een voeten crème en zelfzorg.

 

Pedicure compleet behandeling (45 minuten)

Deze behandeling omvat een complete pedicure behandeling gericht op het verwijderen van eelt, likdoorns, kloven en de behandeling van verdikte-, trauma- en schimmelnagels. 

Tijdens deze behandeling worden de voeten gedesinfecteerd, de nagels geknipt, de nagelomgeving verzorgd, de nagels gepolijst, overtollig eelt verwijderd, likdoorns verwijderd, kloven en ingegroeide teennagels behandeld, schimmelnagels behandeld en afgerond met een voeten crème en zelfzorg.

Likdoorn of ingegroeide teennagel verwijderen (15 minuten)

Tijdens deze behandeling wordt er een likdoorn of een ingegroeide teennagel verwijderd.

Kies vandaag nog voor Alegria Body Care

Prijslijst

Behandelingen

  • My First Pedicure €35,50
  • Pedicure mini behandeling €29,50
  • Pedicure compleet behandeling €33,50
  • Likdoorn of ingegroeide nagel verwijderen €22,50

Plan een afspraak